ОСТАННІ НОВИНИ

З’явилися деталі потрійної ДТП на Сколівщині, у якій загинули двоє людей

Юлія Осим

|

Потрійна ДТП, у якій загинуло двоє людей, сталася 25 січня у селі Дубина на Сколівщині. Ще двоє осіб були травмовані. Про це Львівському порталу  повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Правоохоронці встановили, що на автодорозі «Київ – Чоп» зіткнулись автомобіль «Лексус», яким керував 23-річний житель міста Хмельницький, та мікроавтобус «Мерседес спринтер» під керуванням 38-річного мешканця Чернівецької області. Вони рухалися назустріч один одному. Після удару мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з «Фіатом». Ним кермував 38-річний мешканець Сколівського району.

«Внаслідок ДТП двоє пасажирів мікроавтобуса, житель міста Рівне віком 39 років та 48-річний мешканець Чернівецької області від отриманих травм померли на місці події. Ще двоє пасажирів «Мерседеса», 42-річний мешканець Чернівецької області та 37-річний житель Рівненщини отримали тілесні ушкодження. Також травмовані водії «Спринтера» та «Лексуса», – повідомили в поліції.

 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. Триває досудове розслідування. Автомобілі-учасники зіткнення поміщені на арештмайданчик.

Нагадаємо, 25 січня на Сколівщині сталася смертельна ДТП, через що було ускладнено рух транспорту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *