ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали ще 24 особи, що намагались відкупитись від самоізоляції

Андрій Котенський

|

Цього тижня іноземці та українці намагалися підкупити прикордонників Львівщини 24 рази. Гроші пропонували щоб перетнути державний кордон України та не відбувати передбаченої самоізоляції через коронавірус. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівського прикордонного загону.

 

За пропуск через державний кордон України без проходження обсервації чи самоізоляції, а також за відсутність страхового медичного сертифіката, який покриває витрати пов’язані з лікуванням COVID-19 намагались заплатити 5600 грн, 50  злотих та 115 євро.

Неправомірні вигоди пропонували військовослужбовцям у  міжнародних автомобільних пунктах пропуску «Рава-Руська» «Шегині», «Грушів» та «Краківець».

 

Усі справи передані правоохоронцям.

Нагадуємо, що на теперішній час Польща внесена у «червону зону» переліку держав зі значним поширенням COVID-19. Цей перелік щотижня оновлюється Міністерством охорони здоров’я України. Громадяни, які в’їжджають в Україну з країни «червоної зони», переважно мають пройти самоізоляцію. Крім цього, іноземці (крім певних винятків), які в’їжджають в Україну, зобов’язані мати страховку, яка передбачає лікування Covid-19, на весь термін перебування в нашій країні.

15 січня Львівський портал опублікував оновлений список країн «червоної» зони, повернення з яких потребує ізоляції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *