ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість обрала англійську: на Львівщині понад 15 тисяч учасників пройдуть пробне ЗНО

Юлія Осим

|

19 січня завершилася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. На Львівщині заявки для участі подали понад 15 тисяч осіб. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

 

Цьогоріч тестування з усіх навчальних предметів відбудуться 10 квітня. Та у зв’язку з карантинними обмеженнями кожен учасник мав можливість обрати тільки один предмет для складання пробного ЗНО.

Зазначимо, що пробне оцінювання є платним. Відтак, усі, хто зареєструвався, повинні внести оплату до 23 січня включно. За інформацією Львівського регіонального центру якості освіти, станом на 20 січня оплачених заявок – 11 070.

 

У якості бонусу учасники зможуть завантажити тестові зошити з усіх предметів ЗНО-2021 та пройти тестування вдома. Після цього вони отримають результат пробного оцінювання за допомогою спеціального сервісу та матимуть можливість оцінити свій рівень знань серед решти учасників по Україні.

Додамо, що цьогоріч серед найпопулярніших предметів стала англійська мова. Також у трійку лідерів входять математика та українська мова і література.

Читайте, яким буде пробне ЗНО-2021.

Нагадаємо, реєстрація на основну сесію ЗНО стартує 1 лютого та триватиме до 5 березня. Саме ж тестування проходитиме у травні-черні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *