ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватцю смертельної ДТП на Львівщині загрожує 8 років ув’язнення

Юлія Осим

|

44-річному мешканцю Тернополя правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні смертельної ДТП. Ще у липні минулого року чоловік за кермом «Спринтера» зіткнувся з мікроавтобусом «Фольксваген Т4». У результаті водій останнього загинув. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Автопригода сталася 23 липня 2020 року на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Пукинечі на Стрийщині. Тоді тернополянин не впорався з керуванням мікроавтобусом «Мерседес Спринтер», та, виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з мікроавтобусом «Фольксваген Т4». Внаслідок автозіткнення двоє пасажирів «Т4» були травмовані, а 39-річний водій – помер від отриманих травм.

Як встановили слідчі, причиною ДТП стало порушення водієм «Спринтера» правил дорожнього руху. Зокрема, він перевищив дозволену швидкість, порушив вимоги дорожніх знаків, розмітки та інші пункти ПДР.

 

Наразі досудове розслідування завершено. Винуватцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *