ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії Львова розповіли, як працюватиме різдвяний ярмарок під час локдауну

Вероніка Рой

|

Під час локдауну, який діятиме з 8 по 24 січня, різдвяний ярмарок у Львові практично не працюватиме, а здійснювати реалізацію продуктів харчування будуть на виніс. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

За словами директорки департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Ірини Кулинич, відповідно до так званого «зимового» локдауну, який діятиме в Україні з 8 січня,зміниться робота й різдвяної вуличної торгівлі

«Відповідно до постанови уряду, на ярмарку всі будиночки, які реалізують сувенірну продукцію, будуть зачинені, і всі виносні столики теж будуть прибрані. Але можна здійснювати реалізацію продуктів харчування на виніс, тому продукти харчування будуть на ярмарку. Звісно, усе має бути з суворим дотриманням карантинних вимог», — пояснила Ірина Кулинич.

Нагадаємо, з 8 по 24 січня Україна піде на повний локдаун. Всі деталі – за цим посиланням.

Нагадаємо, цьогоріч попри пандемію у Львові під час новорічних свят таки запрацював різдвяний ярмарок. Проте його формат трішки змінився: у місті створили декілька невеликих локацій, де проводять «святкову вуличну торгівлю».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *