ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт «Львів» відновлює рейси до Європи (Список напрямків)

Андрій Котенський

|

Аеропорт Львів відновив рейси до Мілана і Риму (Італія), Парижа (Франція), Братислави (Словаччина), Лондона (Англія), Дортмунда (Німеччина), Падрубиці (Чехія) та ще ряд напрямків Європи і не тільки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі львівського летовища.

 

Від 21 грудня, «Австрійські авіалінії» відновили регулярні рейси зі Львова до Відня.

Авіакомпанія Wizz Air поновила польоти до Мілану (аеропорт Мальпенса). Рейси виконуватимуть по вівторках і суботах, до 12 січня. Повноцінне поновлення польотів за цим напрямком очікується із квітня.

 

Рейси до чеського Пардубиці відновили із 22 грудня. Із Нового року цей рейс здійснюватимуть на регулярній основі по суботах.

Від сьогодні, 23 січня, відновлюються польоти до Риму. Рейси виконуватимуть двічі на тиждень до 13 січня. Повноцінне відновлення напрямку на регулярній основі очікується із 3 березня.

Сьогодні Wizz Air також відновила різдвяні польоти до польського Вроцлава. Перевізник запланував шість рейсів і повністю повернеться на свою частоту із 3 березня.

Ще шість рейсів заплановано до польського Гданська, із 24 грудня. Повноцінне повернення напрямку очікується із 4 березня.

П’ять рейсів заплановано до польських Катовіц. Регулярні рейси поновлюють із 1 березня.

Два рейси здійснять до польського Щецина, а на регулярній основі маршрут поновлять із 29 березня.

Ще п’ять рейсів на Різдво заплановано до столиці Словаччини – Братислава. (25 грудня, 5, 9, 12 та 16 січня). Після цього перевізник Wizz Air знову бере паузу і відновить цей напрямок із 30 березня із частотою три рейси на тиждень.

Із 27 грудня Wizz Air на регулярній основі відновлює польоти до німецького Дортмунда. Рейси виконуватимуть по неділях.

Із 29 грудня на постійній основі відновлюють польоти до британського Лондона. Рейси здійснюватимуть по вівторках та суботах.

Із 1 січня на регулярній основі поновлює рейст авіакомпанія Lufthansa, що виконуватиме відразу п’ять рейсів на тиждень до німецького Мюнхена.

Із 4 січня чотири рейси до Різдва заплановано до німецького Берліна (аеропорт Бранденбург). Відновлення регулярних польотів до столиці Німеччини заплановане із 1 березня.

SkyUp Airlines відновлює рейс до Парижа (аеропорт Бове). Рейси курсуватимуть із 19 січня двічі на тиждень: по вівторках і п’ятницях.

Наразі цей перевізник на регулярній основі літає лише до турецького Стамбула, а більшість напрямків відновить на весні.

Перевізник Ryanair наразі відновив регулярні польоти лише до Лондона, а більшість напрямків планує поновити наприкінці березня.

Azerbaijan Airlines повернеться до Львова із 4 січня і здійснюватиме польоти до Баку на регулярній основі двічі на тиждень.

Із повним списком напрямків, які здійснюються із аеропорта «Львів» пожна подивитися тут: Lwo.aero

Раніше Львівський портал повідомляв про те, куди можна полетіти зі Львова цієї зими. Детальніше про всі рейси можна дізнатися за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *