ОСТАННІ НОВИНИ

Із будинку на Ковалевської, де стався вибух, повністю відселили мешканців

Вероніка Рой

|

Усіх мешканців житлового будинку на вул. С. Ковалевської, 3, де стався вибух, відселили. Частина жителів мешкають у своїх родичів, дві сім’ї поселили у готель. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

«Одна сім’я – чоловік, жінка і дитина, ще в п’ятницю поселилися в готель, а також вчора ще одна сім’я, теж чоловік, жінка і дитина, поселилися в готель. Їхнє проживання оплачує місто», – повідомив голова Шевченківської райадміністрації Святослав Костяк.

Наразі у будинку на вул. С. Ковалевської, 3 проводять протиаварійні роботи та готують документацію для здійснення аварійно-відновлювальних робіт.

«Станом на сьогодні підрядник приступив до проведення першочергових протиаварійних робіт – встановлення риштування і розбирання завалів, після руйнування стіни. Попередній акт обстеження вже є, тому вже розробляється документація на проведення аварійно-відновлювальних робіт», – додав Святослав Костяк.

Як відомо, 18 грудня близько 11:38 год. у Львові на вул. С. Ковалевської, 3 у квартирі третього поверху триповерхового будинку стався вибух. Внаслідок цього постраждало двоє людей. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *