ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух у львівській квартирі. Що відомо про стан постраждалих

Соломія Головіна

|

Унаслідок вибуху в квартирі на вул. С. Ковалевської, 3 постраждало двоє мешканців цього помешкання: 45-річний чоловік та 43-річна жінка. Вони госпіталізовані у медзаклади міста. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як відомо, 18 грудня близько 11:38 год. у Львові на вул. С. Ковалевської, 3 у квартирі третього поверху триповерхового будинку стався вибух. Внаслідок цього постраждало двоє людей.

Чоловік через отруєння продуктами горіння госпіталізований в обласну клінічну лікарню. А жінка отримала опіки 3−4 ступеню обох кистей рук, опік обличчя 2 ступеню. Її госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню.

У квартирі, де стався вибух, пошкоджено віконні рами, балкон, двері, несучу стіну та перегородки.

Аварійна бригада АТ «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газу до квартири до з’ясування обставин події.

«Із 5 квартир у цьому будинку 9 людей є на відселення, тому що є загроза – нависаючі елементи. Зараз райадміністрація та департамент ЖКГ працюють над тим, аби знайти місце для проживання цим людям – чи то буде готель, чи то якісь квартири під винайм, щоб відселити людей… Міська рада забезпечить відселення поки буде здійснено заходи з ліквідації наслідків та укріплення будинку. Буде виставлено охорону Муніципальної варти, щоб не допустити сторонніх осіб до місця обвалу», – зазначив заступник міського голови з питань безпеки Сергій Бабак.

Відтак райадміністрація подасть пакет документів на розгляд міської комісії ТЕБ та НС, де буде вирішено про проведення відновлювальних робіт та виділення для цього коштів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *