ОСТАННІ НОВИНИ

Шанель, Топік, Коко та ще шестеро собак шукають дім

Соломія Головіна

|

Дев’ять нових вихованців ЛКП «Лев» шукають дім. Песики дуже сподіваються зустріти новорічні свята в люблячій родині.

 

ЛОНДОН, 3 роки

Місце відлову: вул. Червоної Калини. Кілька днів блукав тим районом, мав на собі ошийник. Безтурботний і грайливий собака. Можливо, він мав господарів і одного дня загубився.

КОКО, 2 роки

Місце відлову: вул. Варшавська. Чудова дівчинка, метис вівчарки. Молода і лагідна до людей, хоче спілкування, готова давати лапку, виконувати команди і багато обійматися. Середнього розміру.

ШАНЕЛЬ, 8 років

Місце відлову: вул. Грунтова. Хлопчик приїхав до нас на щорічну вакцинацію, а заодно – підправити здоров’я. Добряк, симпатюля, любить людей. Він ще ніколи не мав сім’ї.

АЛЬФА, 4 роки

Місце відлову: вул. Шевченка. Хороша дівчинка з великими вушками. Трішки налякана і насторожена, але помаленьку починає довіряти людям. Могла б бути хорошим охоронцем.

РІМА, 4 роки

Місце відлову: вул. Шевченка. Сестра або подруга Альфи. Вуха – це їхня візитна картка. Тож, якщо ви б хотіли мати такого зайчика вдома, прийдіть, щоб познайомитися і обійняти дівчат.

ХАРДІ, 3 роки

Місце відлову: вул. Холодна. Маленька дівчинка, 9 кг. Поневірялася містом, народжувала цуциків і була для них відповідальною годувальницею. Така мила, скромна, чуйна собачка.

ПРАГА, 2 роки

Місце відлову: вул. Миколайчука. Худенька, лагідна дівчинка з чудовим характером. Слухняна, весела, вміє створювати людям хороший настрій. Добра, розумна і дуже затишна собачка.

АРЧІ, 5 років

Місце відлову: вул. Скляна. Крупний, хороший хлопчик. Любить людей, безпроблемний і врівноважений. Не любить повідок, хотів би бути вільним птахом. Ідеальний собака для подвір’я.

ТОПІК, 1 рік

Місце відлову: вул. Промислова. Маленький хлопчик, який кілька днів блукав по складах і гуртовнях. Може хотів купити собі ванну або шпалери. А потрапив у ЛКП «Лев», тепер шукаємо для цього гуляки сім’ю.

Якщо Ви надумали прихистити котрогось з песиків, звертайтеся у ЛКП «Лев»: вул. Промислова, 56; 0685354545.

Як повідомляв Львівський портал, у ЛКП «Лев» з 1 січня розпочнеться щорічний плановий карантин, який триватиме до 14 січня. Зокрема, з 14 грудня підприємство тимчасово призупинило вилов безпритульних собак, а з 25 грудня – прийом бездомних котів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Іра Шелест

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *