ОСТАННІ НОВИНИ

З 21 грудня ФОПам почнуть виплачувати компенсації за карантин

Ольга Денисяка

|

Виплати 8 тисяч гривень компенсації за карантин ФОПам та найманим працівникам розпочнуться 21 грудня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Мінекономіки.

 

За словами міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігоря Петрашка, щоб отримати гроші цього року, потрібно зареєструватися до 21 грудня.

«Хочу закликати всіх подаватися на програми максимально швидко. Щодо 8 тисяч гривень подача документів до 31 грудня, тобто є час. Потрібно зареєструватися, виплати почнуться з 21 числа. Хто звернеться до 21-го, той кошти отримає до кінця року. Хто звернеться після 21-го – вже в новому році»,  – заявив міністр.

 

Термін подачі заявок на виплати ФОПам та найманим працівникам по 8 тисяч гривень компенсації за карантин продовжили з 21 до 31 грудня. Компенсацію можуть отримати ті, чий основний вид діяльності потрапив до переліку КВЕД, який затвердив Кабмін.

Детально про те, як отримати компенсацію читайте за цим посиланням.

Нагадаємо, на початку грудня Верховна Рада прийняла законопроєкт президента Зеленського про одноразову фінансову допомогу для українців, що втратили частину доходів, та бізнесів, які змушені скорочувати видатки на працівників.

Як повідомляв Львівський портал, в Україні введуть повний локдаун відразу після Різдва: з 8 по 24 січня 2021 року. Що працюватиме під час жорсткого карантину, читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *