ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 47-річний чоловік підстрелив свого знайомого

Вероніка Рой

|

У місті Миколаїв, що на Львівщині, поліцейські затримали 47-річного чоловіка, що поранив з травматичної зброї свого знайомого. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Інцидент трапився 14 грудня близько п’ятої години ранку. За даними поліції, 47-річний мешканець міста Миколаїв, який є неодноразово судимий, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у свого знайомого. У результаті інциденту 40-річний постраждалий отримав поранення ноги гумовими кулями.

Поліцейські вилучили травматичну зброю у зловмисника. Чоловіка було затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває, поліцейські встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *