ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська бодібілдерка побореться за перемогу на Чемпіонаті світу

Наталя Дуляба

|

Дворазова чемпіонка світу у категорії «фітнес-бікіні» Оксана Бригідир змагатиметься за перемогу на змаганнях Elite Pro 12. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту ЛОДА.

 

За перемогу на чемпіонаті світу професіоналів Elite Pro 12, що проходить в Іспанії, побореться львів’янка Оксана Бригідир. Виступатиме вона у категорії фітнес-бікіні.

Чемпіонський титул Оксана Бригідир виборювала вже двічі: у 2015 та 2018 роках. До переходу в Elite Pro спортсменка неодноразово виборювала нагороди на Arnold Classic Europe.

Зазначимо, що Міжнародні змагання Arnold Classic Europe з бодібілдингу (серед аматорів) та чемпіонат світу серед професіоналів Elite Pro 12 проходять цими днями в Іспанії у місті Санта Сусанна. Україну на них представляють загалом 18 спортсменів.

Arnold Classic – авторитетний серед бодібілдерів турнір. Його заснував Арнольд Шварценеггер у 1989 році. У Європі змагання вперше провели у 2011 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *