ОСТАННІ НОВИНИ

На премії для двірників Львів витратить 17 млн грн

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив виділення із бюджету Львова більше 17 млн грн на премії для двірників. Відповідне рішення прийняли у п’ятницю, 11 грудня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, виконком вніс зміни до бюджету Львова і виділив 17,1 млн грн на одноразові премії для працівників ЛКП, що займаються прибиранням у місті.

Зазначимо, що рішення дати двірникам Львова 13 зарплату у мерії прийняли ще в жовтні. Втім дотепер це питання так і не погодила бюджетна комісія, адже попередня, до якої входили депутати VII скликання, вже не працює, а склад нової комісії у Львівській міськраді ще не затвердили.

У міськраді казали, що премії львівські двірники отримають, бо під час пандемії якісно прибирали вулиці, житлові будинки, сходові клітки та проводили їхню регулярну дезінфекцію.

Нагадаємо, навесні двірникам у Львові виплатили по 5000 грн допомоги за роботу у посиленому режимі під час COVID-19.

А з вересня зарплату у Львові на 50% обіцяли підняти прибиральникам шкіл. Тепер вони отримуватимуть «на руки» трохи більше 5000 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *