ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двірникам виплатять 13-ту зарплату

Наталя Дуляба

|

Двірники комунальних підприємств Львова отримають 13-ту зарплату. Відповідне рішення сьогодні, 16 жовтня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, 13-ту зарплату у Львові виплатять двірникам та робітникам комунальних підприємств, які здійснюють санітарне прибирання вуличної мережі. Перерахувати кошти їм мають не пізніше, ніж до кінця лютого 2021 року.

Як зауважила заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, рішення про таке матеріальне заохочення прийняли, зважаючи якісне прибирання Львова, житлових будинків, сходових кліток та їхню регулярну дезінфекцію в умовах коронавірусного карантину.

Також мерія рекомендує головам ОСББ, ЖБК та управляючих компаній некомунальної форми власності розглянути можливість преміювання своїх двірників та прибиральників.

Зазначимо, навесні двірникам у Львові виплатили по 5000 грн допомоги за роботу у посиленому режимі під час COVID-19.

А з вересня зарплату у Львові на 50% обіцяли підняти прибиральникам шкіл. Тепер вони отримуватимуть «на руки» трохи більше 5000 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *