ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року на Львівщині п’яні водії скоїли понад 600 ДТП

Вероніка Рой

|

З початку 2020 року нетверезі водії вчинили 615 ДТП на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

За інформацією патрульної поліції Львівської області, станом на початок грудня на території області трапилася 615 ДТП за участі нетверезих водіїв. З них 91 аварій з постраждалими, в яких загинуло семеро осіб і травмовано 124 осіб. 97% нетверезих водіїв – чоловіки.

На території Львівщини поліцейські за 11 місяців склали 2900 протоколів на нетверезих водіїв. Більшість порушень на дорозі скоюють п’яні водії у віці до 35 років.

Також уже шість місяців на базі Львівського обласного медичного центру превенції та терапії узалежнень, що на вулиці Кульпарківській, 95 працює кабінет для проведення медичних оглядів водіїв.

«За півроку місяців роботи у кабінеті провели 1138 оглядів нетверезих водіїв. Переважна більшість обстежених водіїв перебувала у стані наркотичного сп’яніння. Таких водіїв виявилось 189, алкогольне сп’яніння зафіксували у 131 водія, іще п’ятеро водіїв перебували під дією як алкоголю, так і наркотиків», – зазначають у ЛОДА.

Кабінет працює цілодобово, у ньому чергують позмінно бригади, що складаються із 7 лікарів та 6 медсестер. На роботу кабінету скерували 867 тисяч гривень. Огляд водіїв роблять у присутності поліції.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *