ОСТАННІ НОВИНИ

Під час січневого локдауну поїзди продовжать курсувати

Вероніка Рой

|

Залізничне сполучення під час локдауну, який діятиме з 8 по 24 січня, не буде обмежено. Про це інформує АТ «Укрзалізниця».

 

Як йдеться у повідомленні, уряд не обмежувати транспортне сполучення під час чергового посилення карантину в країні.

«Укрзалізниця як частина критичної інфраструктури продовжуватиме працювати. Ми дамо можливість всім тим, хто все ж муситиме пересуватись, зробити це в найбільш безпечний спосіб, дамо змогу в нашому приміському сполученні дістатися до роботи працівникам критичних підприємств, у тому числі тисячам медиків, які доїжджають до лікарень залізницею», – зазначив член правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

Пасажирів закликають дотримуватися обов’язково маскового режиму під час подорожей та користуватися антисептиком. У разі порушення цих норм просять звертатися до контакт-центру: 800-50-3111.

Як повідомляв Львівський портал, в Україні введуть повний локдаун відразу після Різдва: з 8 по 24 січня 2021 року. Що працюватиме під час жорсткого карантину, читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *