ОСТАННІ НОВИНИ

У Буську завершують ремонт 50-метрового мосту

Соломія Головіна

|

Дорожники завершують ремонт мостового переходу, який пролягає через річку Полтва у місті Буськ на автомобільній дорозі Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Міст побудували у 1962 році, його довжина 54 метри. На його ремонт виділили понад 13 мільйонів гривень з державного бюджету.

«Через відсутність перехідних плит мостовий перехід від ваги габаритного транспорту почав руйнуватися… Станом на сьогодні дорожники провели більшість робіт, зокрема демонтували старе огородження,  колесовідбійники,  накладну плиту.  Влаштували шафові стінки, перехідні плити та лежні, нову накладну плиту, тротуари, мостове бар’єрне і перильне огородження. Також простелили  два шари асфальтобетонного покриття», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Окрім того, влаштували гідроізоляцію та водовідведення з проїжджої частини моста. Для завершення робіт необхідно облаштувати сходову клітку та пофарбувати прогонову будову і берегові укоси. Ремонт виконує підрядна організація ТзОВ «Волинська мостобудівельна компанія».

За словами підрядника, після ремонту міст буде безпечним для проїзду великогабаритного транспорту.

Раніше керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза зазначав, що середній вік мостів Львівщини – 70 років. Відтак наступного року у області збираються активно взятися за їхній ремонт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *