ОСТАННІ НОВИНИ

Головний військовий комісар Львівщини пішов у відставку

Наталя Дуляба

|

Головний військовий комісар Львівщини 45-річний Олександр Тіщенко звільнився з посади після 4,5 років роботи. Про це йдеться на сторінці обласного військкомату у Facebook.

 

У повідомленні, оприлюдненому 7 грудня, йдеться, що Олександр Тіщенко віднині припиняє виконувати обов’язки військового комісара Львівщини. Про причини звільнення наразі не нічого не відомо.

«Хочу подякувати всьому особовому складу Львівського обласного військового комісаріату, районних та міських військових комісаріатів за плідну співпрацю. Протягом чотирьох з половиною років ми з вами пліч-о-пліч виконували поставлені перед нами завдання. Львівщина завжди демонструвала високі результати під час призову на військову строкову службу так і у комплектуванні підрозділів Збройних Сил військовослужбовцями контрактниками. Мені було надзвичайно приємно працювати з однодумцями та професіоналами своєї справи. Життя продовжується! Все буде Україна!», – йдеться у зверненні Олександра Тіщенка.

Зазначимо, головним військовим комісаром Львівської області Олександра Тіщенка призначили у 2015 році. Нещодавно він став депутатом Львівської облради від «Слуги народу».

На початку 2018 року Олександр Тіщенко потрапив у скандал, бо опублікував у Facebook список із 15 тисяч прізвищ юнаків, які «косять» від армії. За це його хотіли оштрафувати, проте Тіщенко оскаржив судове рішення.

Додамо, що ветерани АТО навіть організували збір коштів, аби Головний військовий комісар Львівщини міг оплатити штраф.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *