ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали підозрюваного у вбивстві мешканця Херсона

Ольга Денисяка

|

27 листопада правоохоронці затримали у Львові 44-річного зловмисника, який шість років переховувався від слідства. Чоловіка підозрюють у вбивстві. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

5 вересня 2014 року у Херсоні було виявлено тіло раніше судимого 36-річного місцевого мешканця з вогнепальними пораненнями.

Під час досудового розслідування, проведеного у рамках кримінального провадження за ч 1. ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України, правоохоронці встановили, що у скоєнні злочину обґрунтовано підозрюється 44-річний місцевий мешканець, приватний підприємець.

Протягом шести років зловмисник переховувався від слідства. Поліція Херсонщини оголосила підозрюваного у міжнародний розшук.

27 листопада  працівники управління кримінальної поліції спільно з бійцями  батальйону особливого призначення поліції Львівщини затримали підозрюваного у Львові.  За скоєне затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *