ОСТАННІ НОВИНИ

Винниківське кладовище перенесли в онлайн

Наталя Дуляба

|

Для винниківського кладовища розробили спеціальний сайт, на який перенесли всі надгробки, а також інформацію про зарезервовані ділянки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Винниківської міськради.

 

У Винниках створили окремий сайт місцевого кладовища, який знаходиться на вул. Тихій.

На ньому ознакували місця існуючих поховань та ділянки, які є зарезервовані. При цьому в режимі онлайн можна ознайомитися з прізвищами померлих, їхніми датами народження і смерті.

Перш ніж запустити такий сайт, працівники Винниківської міськради спільно з комунальним підприємством «Ритуальна служба «Меморіал» провели облік поховань і сформували відповідну базу.

«Ми відкрили ширший доступ до інформації, зокрема, можна ознайомитись з особистими даними родичів похованих, для прикладу, в разі пошкодження пам’ятниками чи форс-мажорної ситуації; дізнатись місце попереднього проживання померлого», – розповів начальник відділу міжнародного партнерства та інвестиційних програм Винниківської міськради Роман Хім’юк.

(Блакитним кольором позначено існуючі могили, червоним – зарезервовані місця для поховань. Натисніть на зображення для збільшення)

Подивитись на винниківське кладовище онлайн можна за цим посиланням.

Зазначимо, що цвинтар на вул. Тихій у Винниках працює з 2013 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *