ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця знизила вартість бронювання квитків для туристичних груп

Ольга Денисяка

|

Укрзалізниця знизила вартість попереднього бронювання квитків для туристичних груп. Тепер вони зможуть забронювати їх більш ніж удвічі дешевше. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі перевізника.

 

За голови правління компанії Володимира Жмака, розвиток внутрішнього туризму залізничним транспортом залишається одним із пріоритетів компанії. 

«Ми переконані, що в умовах пандемії COVID-19 залізниця  – найбезпечніший вид транспорту, тому ми працюємо над збільшенням привабливості поїздів як для туристів, так і для туристичного бізнесу», – зазначив Жмак. 

Він також наголосив, що першими кроками в цьому напрямку є зниження вартості послуги попереднього бронювання квитків для групових замовлень із 200 до 80 гривень. 

Як повідомляв Львівський портал, напередодні новорічних свят Укрзалізниця відновлює рух низки поїздів, призначає додаткові, а також збільшує періодичність курсування. Квитки на ці поїзди можна придбати у залізничних касах та онлайн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *