ОСТАННІ НОВИНИ

За насильство над матір’ю трускавчанин опинився за ґратами

Вероніка Рой

|

Львівська обласна прокуратура домоглася реального покарання за насильство над матір’ю. Зокрема, за скоєне тепер трускавчанин відсидить за ґратами за два роки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

37-річний трускавчанин, якого неодноразово притягували до відповідальності за домашнє насильство, у квітні цього року знущався над своєю 60-річною матір’ю: лаявся, принижував і наносив удари по всьому тілу.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вчиненні домашнього насильства (ст.126-1 КК України). Втім потерпіла вкотре пробачила сина і просила не позбавляти волі, то чоловіка засудили до 150 годин громадських робіт і також він зобов’язаний пройти програму для кривдників та пробаційну програму.

Причиною для втручання прокуратури стало те, що обвинувачений протягом останніх 2 років тричі засуджувався за нанесення своїй матері тілесних ушкоджень, а також вчинення щодо неї домашнього насильства, а громадські роботи і пробаційна програма не виправили його і не запобігли вчиненню нових кримінальних правопорушень.

Відтак апеляційний суд скасував незаконне рішення Трускавецького міського суду Львівської області та ухвалив новий вирок – 2 роки позбавлення волі, яке кривдник матері відбуватиме за ґратами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *