ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт вулиці Пекарської: 26 листопада стартує другий етап робіт

Соломія Головіна

|

У рамках ремонту вулиці Пекарської із 26 листопада і до 1 вересня 2021 року буде перекрито для руху транспорту ділянку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Зазначається, що роботи розпочалися з 1 вересня на відрізку від вул. Мечникова до вул. Шімзерів. На цій ділянці поміняно всі комунікації і підрядник вже стелить бруківку.

«А від завтра розпочинаємо роботи на відрізку від вул. Шімзерів до вул. Тершаковців, тобто в роботі буде вже вся ділянка вулиці, які має бути відремонтована», – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Об’їзд дороги відбуватиметься відповідно до затвердженої тимчасової схеми організації дорожнього руху.

Як відомо, ремонт на вулиці Пекарській стартували 1 вересня. Роботи виконує ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість робіт становить 109,4 млн грн. Ремонт відбуватимуться у три етапи, щоб не створювати значних незручностей з перекриттям вулиці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *