ОСТАННІ НОВИНИ

На Дрогобиччині членкиню ДВК засудили за махінації на виборах

Вероніка Рой

|

Дрогобицький міськрайонний суд засудив 31-річну членкиню ДВК, яка на місцевих виборів 25 жовтня незаконно видала односельчанці бюлетень, який був призначений іншій людині. Їй суд призначив іспитовий термін. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі прокуратури Львівщини.

 

Зазначимо, 13 листопада до суду скерували обвинувальні акти щодо двох жительок Дрогобицького району: члена ДВК, яка незаконно видала односельчанці виборчий бюлетень, та жінку, яка його отримала і проголосувала замість свого чоловіка.

«25 жовтня цього року у селі Летня Дрогобицького району 31-річна член дільничної виборчої комісії під час проведення місцевих виборів незаконно надала своїй 44-річній односельчанці виборчі бюлетені для голосування на місцевих виборах, які були призначенні іншій особі. Таким чином, жінка змогла проголосувати і за себе, і за свого чоловіка, який на той момент перебував удома», – йдеться у повідомленні прокуратури.

Суд визнав обвинувачену винною у скоєнні злочину та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років з іспитовим терміном 1 рік. Крім цього суд позбавив права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю пов’язаною з участю у роботі виборчої комісії терміном на 5 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *