ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні на Львівщині поліція склала 40 протоколів за неносіння масок

Вероніка Рой

|

Протягом вихідних, 21 та 22 листопада, на Львівщині поліція склала 40 протоколів за неносіння масок у громадських місцях та транспорті. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

 

Загалом протягом вихідних поліцейські склали 84 протоколи за порушення карантинних обмежень на Львівщині. При цьому, 40 з них – стосувалися перебування мешканців у громадських місцях та транспорті без вдягнутих масок.

За даними поліції, з початку карантину, 11 березня, на Львівщині поліцейські зафіксували 4157 фактів порушень карантинних обмежень, за якими складено адмінпротоколи:

  • на підприємців – 362, з них: кафе, ресторани, бари – 247 (з них заклади після 22.00 – 130);
  • на громадян, що перебували в громадських місцях без масок – 1956 (з них на продавців, що не користувалися засобами індивідуального захисту – 1676);
  • на перевізників – 745.

Поліцейські закликають підприємців та перевізників дотримуватися карантинних обмежень, а громадян – користуватися засобами індивідуального захисту у громадських місцях і транспорті.

Нагадаємо, 21 листопада набули чинності штрафи за неносіння масок у громадських закладах та транспорті. Зокрема, передбачається, що маска повинна закривати ніс і рот, виготовлена вона може бути самостійно. У разі, якщо людина відмовляється одягати засіб індивідуального захисту, то її можуть оштрафувати. Штраф становить від 170 до 255 грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *