ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в режимі онлайн обговорили застосування Сухопутних військ ЗСУ у конфліктах сучасності

Дарина Смеречанська

|

На базі Національної академії сухопутних військ 20 листопада  у онлайн-режимі відбулася науково-практична конференція «Застосування Сухопутних військ Збройних Сил України у конфліктах сучасності». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі вишу.

 

Участь у конференції заочно взяли представники понад чотирьох десятків організацій, установ та закладів з усіх регіонів України, зокрема з органів військового управління, науково-дослідних установ, військових та цивільних закладів вищої освіти, військових частин, підприємств тощо.

Під час конференції були розглянуті актуальні питання напрямів підвищення ефективності застосування механізованих і танкових військ, роботизованих комплексів і систем, ракетних військ і артилерії, військових частин та підрозділів Сил підтримки і територіальної оборони. Також науковці мали змогу обговорити використання новітніх систем управління військами й перспективи розвитку системи підготовки Сухопутних військ та офіцерських кадрів у вищих військових навчальних закладах. Окрім цього, окрему увагу було приділено історичним аспектам та тенденціям розвитку збройної боротьби.

Варто зазначити, що через загострення епідемічної ситуації з коронавірусом COVID-19 в Україні, запланований раніше захід було проведено у дистанційному форматі. Так, пленарне засідання відбулося в онлайн режимі із зацікавленими організаціями та провідними науковцями, а робота у 8-ми секціях пройшла заочно, з виданням «Збірника тез доповідей науково-практичної конференції», екземпляри якого будуть надіслані усім учасникам та зацікавленим організаціям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *