ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські розшукали львів'янина, який на авто насмерть збив велосипедиста і втік

Соломія Головіна

|

Поліцейські розшукали водія, який насмерть збив велосипедиста в селі Великі Глібовичі Перемишлянського району і втік. Як з’ясувалося, ДТП скоїв 65-річний львів’янин. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Нагадаємо, 18 листопада в селі Великі Глібовичі Перемишлянського району водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на 45-річного велосипедиста та втік з місця події. Від травм, отриманих внаслідок ДТП, місцевий мешканець помер до приїзду медиків.

Невдовзі оперативники кримінальної поліції спільно зі співробітниками сектору реагування патрульної поліції Перемишлянського відділення поліції встановили особу водія – 65-річного мешканця Львова. Також поліцейські вилучили автомобіль Volkswagen, який чоловік переховував у гаражі знайомого.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху). За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *