ОСТАННІ НОВИНИ

Середня явка на виборах міських голів становила 24%

|

Станом на 20 годину середня явка у другому турі виборів міських голів становила 24%. Про це повідомили у ЦВК.

 

«За повідомленнями усіх територіальних виборчих комісій, які здійснюють сьогодні підготовку та проведення повторного голосування з виборів міських голів, явка склала 24%», – йдеться в повідомленні.

Найвища явка (34,29%) – на Хмельниччині, де проходили вибори Кам’янець-Подільського міського голови. Найнижча явка на виборах міського голови у Херсоні – 20,89% та Сумах – 19,02%.

 

У ЦВК нагадали, що ці відомості не носять офіційний характер, оскільки відповідно до постанови ЦВК від 20 жовтня 2020 року № 404 вони надходять до комісії від органів ведення Державного реєстру виборців, які своєю чергою отримують цю інформацію від територіальних виборчих комісій будь-якими засобами зв’язку, зокрема телефоном або електронною поштою.

Для порівняння, середня явка по Україні станом на 20:00 в день голосування 25 жовтня цього року склала 36,88%.

Результати голосування з виборів депутатів місцевих рад та міських голів мають бути встановлені ТВК не пізніш як на п’ятий день з дня повторного голосування, тобто до 20 листопада 2020 року включно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *