ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком погодив будівництво вертолітного майданчика у лікарні швидкої допомоги

Соломія Головіна

|

Виконавчий комітет Львівської міськради затвердив містобудівні умови для зведення вертолітного майданчика на території лікарні швидкої допомоги на вул. І. Миколайчука, 9. Відповідне рішення прийняли 13 листопада, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Затвердити містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів на вул. І. Миколайчука, 9 у м. Львові», – мовиться у проєкті рішення.

Тепер лікарня має отримати у встановленому порядку технічні умови на інженерне забезпечення проєктованого об’єкта,  звернутися у відповідний орган державного архітектурнобудівельного контролю для отримання дозвільних документів для старту будівельних робіт.

Раніше Львівський портал вже писав про те, що у лікарні швидкої медичної допомоги планують облаштувати вертолітний майданчик, щоб оперативно транспортувати хворих. Попередня вартість його зведення 5 млн грн.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Ілюстрація: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *