ОСТАННІ НОВИНИ

У Славському відкрили поліцейську станцію

Соломія Головіна

|

У селищі Славське відкрилась перша в ОТГ на Львівщині поліцейська станція. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Славська об’єднана територіальна громада першою на Львівщині взяла участь у проєкті «Поліцейський офіцер громади», головною метою якого є забезпечити кожну територіальну громаду поліцейським офіцером, який не лише працюватиме на території громади, але й, по можливості, житиме там.

Поліцейський офіцер громади здійснює повноваження дільничного офіцера поліції, інспектора ювенальної превенції та патрульної поліції, а  головне його завдання – надавати мешканцям якісні поліцейські послуги, щоденно забезпечувати правопорядок на території обслуговування, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Проєкт впроваджується для реалізації принципу взаємодії населення на засадах партнерства, а оцінювати роботу правоохоронців будуть самі мешканці.

Славська ОТГ налічує 9 селищних рад, її площа складає більше 430 квадратних кілометрів, а населення – майже 14,5 тисяч мешканців. Славське відоме своїми гірськолижними курортами та відпочинковими базами, які щороку відвідують сотні тисяч туристів.

Нагадаємо, що у квітні  голова Славської ОТГ підписав меморандум про співпрацю з Нацполіцією Львівщини в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», а за кілька днів до того було оголошено конкурс на дві посади поліцейських офіцерів громади у Славську ОТГ, які в подальшому обійняли поліцейські Андрій Зинич та Богдан Шрібак.

За кошти громади поліцейським виділили окреме приміщення, обладнане усім необхідним для роботи, а також поліцейський автомобіль. Саме на поліцейській станції  чергуватимуть правоохоронці і сюди мешканці звертатимуться у разі потреби.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *