ОСТАННІ НОВИНИ

Оприлюднили подробиці смерті молодої дружини ексміністра Квіташвілі

Андрій Котенський

|

У Львові попрощалися із 35-річною Анастасією Островською – дружиною колишнього міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі. Жінка не змогла оговтатися від фатальної операції на жовчному міхурі, яку зробили у приватній клініці в Києві, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як стало відомо, жінці близько місяця тому робили лапароскопічну операцію із видалення каменів із жовчного міхура, але щось пішло не так. За місяць по тому молода жінка померла.

За словами сестри померлої Вероніки Островської, під час першої операції Анастасії відрізали судину, яка живила печінку, в результаті було проведено аж чотири операції, але врятувати її так і не вдалося, пише Обозреватель.

 

«Під час операції лікарі випадково відрізали судину, яка живила печінку… операція, яка мала тривати 40 хвилин, тривала 5 годин, тому що зупиняли кров. Потім була реабілітація тиждень, і знову ще одна операція через те, що погано були поставлені дренажі й рідина не відходила. Запевняли, що все добре зробили, але через тиждень почалася кровотеча. І знову операцію провели. Потім запевнили, що вона видужує, і перевели на реабілітацію. На другий день у клініці зробили четверту операцію, яка стала останньою», – написала сестра Вероніка.

«Моя єдина! Найрозумніша, найкрасивіша, і найкраща! Моя душа! Прости! Прости, що не захистила Тебе! Прости, що не зберегла! Сьогодні третій день як завершився місяць твоїх страждать після лікарської фатальної помилки… З Днем ангела кохана моя! Ти завжди була і будеш найкращою! Нехай ангел оберігає твою душу і дасть їй спокій та мир…», – написала Вероніка Островська на своїй сторінці у Фейсбук.

Чоловік покійної Олександр Квіташвілі повідомив ТСН.ua, що операцію проводили у приватній столичній клініці «Борис»: «Так, це було в «Борисі», але останні два дні вона була в «Добробуті».

На уточнене запитання журналістів чи була це лікарська помилка, Олександр Квіташвілі відповів: «Ні, ми поки що нічого не можемо підтвердити, потрібні результати розтину. Я нічого поки що не можу цього підтвердити. Взагалі на цю тему мені дуже важко…».

ОНОВЛЕНО. Згодом стало відомо, що причину смерті молодої жінки перевірятиме поліція.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *