ОСТАННІ НОВИНИ

Квіташвілі подав у поліцію за смерть дружини

Андрій Котенський

|

За фактом смерті молодої жінки у одній зі столичних клінік відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Києва.

 

За даними правоохоронців, до чергової частини поліції Києва із заявою звернувся чоловік, який повідомив про те, що після проведення хірургічної операції у одній з лікарень померла його дружина. Він додав, що можлива причина смерті є неналежне виконання професійних обов’язків медичними працівниками.

35-річна жінка мала ряд операцій у декількох клініках міста Києва, однак після останньої вона померла. Для встановлення остаточної причини смерті киянки призначено ряд відповідних експертиз, а також слідчими направлено клопотання до суду на отримання необхідної медичної документації із закладу у якому лікувалась померла.

 

«Після проведення планової операції 35-річна киянка померла у лікарняному закладі. В рамках провадження призначено проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті жінки», – йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 140 (Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до двох років позбавлення волі.

Раніше Львівський портал повідомляв, що оприлюднили подробиці смерті молодої дружини ексміністра Квіташвілі.

Мова про 35-річну уродженку Львова Анастасію Островську. Жінка не змогла оговтатися від фатальної операції на жовчному міхурі, яку зробили у приватній клініці в Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *