ОСТАННІ НОВИНИ

Міноборони обіцяє ретельніше контролювати якість харчування військових

Андрій Котенський

|

Міністерство оборони України закликає громадськість долучитися до контролю за якістю харчування військовослужбовців. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті стратегічних комунікацій Міністерства оборони України.

 

За словами заступника Міністра оборони України Ігоря Халімонова, в оборонному відомстві налагоджуються канали зворотного зв’язку для отримання відгуків від фактичних споживачів, військовослужбовців. Водночас важливим складовим елементом реформи у Міністерстві оборони залучення громадськості до цього процесу.

«Відгуки активістів, волонтерів та небайдужих громадян для нас є дуже важливими, тому що ми отримуємо зворотній зв’язок від людей, які дотичні до Збройних Сил, цікавляться діяльністю, у яких болить душа за Українське військо», – сказав Ігор Халімон.

 

До контролю якості харчування українських військових обіцяють залучити активістів.

«Є кілька ініціатив, серед яких і запровадження спеціалізованого каналу у соціальних мережах для зворотного зв’язку щодо харчування у військових частинах. Є також бачення щодо залучення активістів до контролю якості за харчуванням, можливо, наприклад, у вигляді наглядової ради», – додав заступник Міністра оборони України.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Верховний суд України скасував скандальне рішення аудиторів Міноборони, яким вимагали від командування 24-ї окремої механізованої «залізної» бригади відшкодувати майже п’ять мільйонів гривень «збитків» державі, за триразове харчування військових.

Фото: Укрінформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *