ОСТАННІ НОВИНИ

В квартирі на вулиці Патона знайшли вбитою 32-річну львів’янку

Вероніка Рой

|

29 жовтня в квартирі будинку на вулиці Патона у Львові виявили тіло вбитої жінки. У вбивстві львів’янки причетний мешканець Яворівщини, який під час конфлікту побив жінку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

 

Поліцейські отримали повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків на вулиці Патона у Львові виявлене тіло жінки без ознак життя. Загиблою виявилася 32-річна мешканка Львова, на тілі якої були виявлені численні сліди побоїв.

Поліцейські встановили, що до скоєння вбивства причетний 34-річний мешканець Яворівського району, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. В ніч на 29 жовтня під час конфлікту він жорстоко побив жінку та спричинив тілесні ушкодження, від яких вона померла на місці події.

30 жовтня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *