ОСТАННІ НОВИНИ

Через COVID-19 глава УГКЦ закликав старших людей залишатися вдома

Вероніка Рой

|

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав закликав людей, які старші за 65 років, залишатися вдома через нову хвилю коронавірусної хвороби. Про це інформує Департамент інформації УГКЦ.

 

Глава УГКЦ наголосив, що, за словами медиків, якщо лише на п’ять відсотків зменшиться рух старших осіб за межі своїх домівок, то на 75 відсотків зменшиться кількість смертельних випадків коронавірусної хвороби.

«На прохання наших медиків і представників органів державної влади, хочу звернутися до вас з окремим закликом і проханням. Тепер, коли ми бачимо, як нова хвиля хвороби накриває Україну, дуже просимо людей, які старші за 65 років, якщо це можливо, залишатися вдома», – закликав Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Зазначимо, президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій закликав перевести богослужіння в онлайн-режим.

Нагадаємо, станом на ранок 29 жовтня в Україні 370 417 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. За минулу добу виявили 7342 нових хворих на коронавірусну інфекцію.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення ситуації з коронавірусом в Україні. Він закликав громадян дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, оскільки у противному випадку ситуація з поширенням COVID-19 може швидко вийти з-під контролю.

Також в РНБО вже заявили, що найближчими тижнями на Львівщині може суттєве зрости захворюваність на COVID-19.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *