ОСТАННІ НОВИНИ

Платна камера у Львівському СІЗО заробила 48 тисяч гривень

Вероніка Рой

|

Платні камери у слідчих ізоляторах України заробили 1 млн 220 тис. гривень. Зокрема, Львівська установа виконання покарань №19, що на вулиці Городоцькій, 20, заробила 48 тисяч гривень. Про це йдеться на Facebook-сторінці Міністерства юстиції України.

 

Найбільше «заробив» Київський слідчий ізолятор – понад 744 тисячі гривень, а найменше – Луцький слідчий ізолятор. Львівська установа виконання покарань перебуває на четвертому місці за сумою, сплаченою за користування платною камерою.

«Станом на 26 жовтня за користування приміщеннями з поліпшеними умовами перебування у слідчих ізоляторах України сплачено майже 1 млн 220 тис. гривень. Найбільшу суму було сплачено за користування платними камерами Київського слідчого ізолятора – 744 тисячі гривень», – зазначають у Мін’юсті.

Нагадаємо, на початку травня Львівський портал інформував про те, що в Україні запустили функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення у слідчих ізоляторах.

Додамо, що вартість платної камери у Львівському слідчому ізоляторі становить 1 тисячу гривень за добу, 3,5 тисячі гривень – за тиждень та 4 тисячі гривень – за місяць.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *