ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають кошти на кисневі концентратори для хворих на COVID

Вероніка Рой

|

Благодійний фонд «Крила надії» оголосив терміновий збір коштів на кисневі концентратори для хворих на коронавірусну інфекцію. Про це благодійний фонд інформує на своїй сторінці у Facebook.

 

«Через стрімке зростання кількості хворих на ковід маємо багато запитів на кисневі концентратори, як від наших підопічних, так і лікарень. Хворих більшає, кисневих точок не вистачає!  Зараз у нашому розпорядженні лише один концентратор на всіх (і він вже зарезервований під пацієнта), ще на п‘ять очікуємо. І це наразі все. За нашими підрахунками та з досвіду Києва і Одеси, на майже мільйонний Львів і майже тримільйонну область потрібен мінімальний резерв із 30-ти концентраторів (вартість одного +/- 40 тис.грн.)», – йдеться у повідомленні.

Також у благодійному фонді починають формувати фонд швидкого реагування з кисневих концентраторів для людей, які залишаються вдома.

«Концентратори будуть видаватися пацієнтам з медично обґрунтованою потребою, в порядку живої черги, в тимчасове користування, виключно на час потреби», – додають благодійники.

Реквізити для переказів:

  • картковий рахунок 5169330511367333 (Ліпська Н.С. карта фонду)
  • р/р для юр. осіб і тих, у кого рахунки не в Приватбанку

UA733052990000026007011001168 код ЄДРПОУ/ІПН 35620901 БФ «Крила надії»

призначення платежу «Дихай Живи»

Звіт по збору тут: https://bit.ly/31LahqF

Додамо, у Львівській міській раді обіцяли через ріст випадків госпіталізації хворих на коронавірус збільшувати кількість ліжкомісць та кисневих концентраторів.

Зазначимо, міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуацій з коронавірусом. Він, закликаючи підтримувати протиепідемічні заходи безпеки, не може отримувати їх призводить до того, що ситуація із поширенням коронавірусу може швидко отримати доступ до контролю.

За розрахунками РНБО, у найближчі тижні можливе суттєве зростання захворюваності на COVID-19 у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *