ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрились всі виборчі дільниці

Ольга Денисяка

|

25 жовтня в Україні відбуваються вибори до місцевих рад, сільських, селищних, міських голів. Станом на 08:30 год. усі виборчі дільниці у Львові відкрились і працюють. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

У Франківському районі відкрилися усі дільниці. На території району є 59 виборчих дільниць, з них 3 – спеціальні (в лікарнях).

У Галицькому районі також відкрилися усі дільниці – це 28 виборчих дільниць, з них 4 – спеціальні (в лікарнях), 1 спеціальна на тимчасовій основі (в СІЗО).

У Залізничному районі станом на 08.30 год. усі виборчі дільниці відкриті та працюють. Загалом в районі є 49 постійних виборчих дільниць (усі – загальні).

Також усі виборчі дільниці відкриті та працюють у Сихівському районі. Там налічується 60 постійних виборчих дільниць, з них 4 – спеціальні (по медичних закладах).

У Личаківському районі відкрилися усі дільниці – це 50 виборчих дільниць, з яких 6 – спеціальні (по лікарнях).

Також усі виборчі дільниці відкрилися та працюють у Шевченківському районі. В районі відкрито 62 дільниці, них 1 – спеціальна.

Для того, аби проголосувати, при собі необхідно мати документ, який підтверджує громадянство України (паспорт, військовий квиток тощо).

Голосування цьогоріч відбувається в умовах карантину. В усіх виборців перевірятимуть температуру, на входах встановлять антисептики, приміщення дільниць регулярно дезінфіковуватимуть. До одного столу для видачі бюлетенів рекомендують підходити не більше ніж 3 особам. Також українцям рекомендують мати зі собою власну ручку і не брати на дільницю дітей.

Якщо у виборця температура тіла перевищуватиме 37,2°С та/або будуть симптоми респіраторних захворювань, то він зможе проголосувати, але винятково в відокремленій кабіні. Бюлетень теж доведеться вкидати в окрему скриньку.

Зазначимо, сьогодні мешканці області голосуватимуть на бюлетенях, що матимуть відразу п’ять різних кольорів. Колір бюлетеня залежатиме від рівня ради. Детальніше – за цим посиланням.

Також виборці тепер по-іншому будуть заповнювати бюлетені. Як це правильно робити, дивіться у короткому відеоролику.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *