ОСТАННІ НОВИНИ

У селі на Турківщині відкрили пункт екстреної медичної допомоги

Соломія Головіна

|

У с.Верхнє Висоцьке Турківського району відкрили пункт екстреної медичної допомоги, який зможе обслуговувати понад 10 тисяч людей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

«Раніше найближчий пункт був у Борині. Відкриття закладу зробить доступнішою екстрену медичну допомогу для мешканців прилеглих сіл, у тому числі охопить частину траси Київ -Чоп десятихвилинним доїздом бригади до місця ДТП. Відкриття пункту – це приклад співпраці громади, медиків та місцевої влади. Також це додаткове підсилення в час боротьби з Сovid-19. Бажаю мешканцям і медикам міцного здоров‘я! Дякую нашим лікарям за працю та врятовані життя», – зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Пункт працюватиме цілодобово. У приміщенні обладнали два кабінети для фельдшера та чергового водія.

Медикам також передали нову «швидку».Машина обладнана ношами, дефибрілятором, устаткуванням для ін’єкцій та вливань, кисневими балонами, апаратом штучної вентиляції легень, оксиметром тощо. Її вартість понад 2 млн гривень.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Львівський обласний центр екстреної допомоги отримав 12 «швидких».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *