ОСТАННІ НОВИНИ

43% українців позитивно ставляться до опитування від Зеленського, – соціологи

Ольга Денисяка

|

43% опитаних українців позитивно ставляться до ідеї Зеленського провести всенародне опитування у день виборів. Такі результати опитування Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного 20-21 жовтня, передає Львівський портал.

 

Як свідчать результати цього дослідження, 43% опитаних українців позитивно ставляться до ідеї президента провести всенародне опитування в день місцевих виборів 25 жовтня, 30% – нейтрально і 25% – негативно.

«Відносно гірше ставляться до цієї ідеї мешканці Києва та Галичини, старші опитані, виборці партії «Європейська солідарність». Позитивно цю ініціативу сприймають молодші опитані та симпатики партії «Слуга народу»,  – додають соціологи.

Також українців запитали, чи вважають вони таку ініціативу президента законно. Так, 63% респондентів відповіли, що опитування – законне, 23% – протилежної думки.

Раніше Володимир Зеленський анонсував проведення всенародного опитування в день місцевих виборів. Українцям запропонують дати відповідь на п’ять запитань, детальніше про них читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *