ОСТАННІ НОВИНИ

Суд визнав неосудною жінку, яка відрізала голову своїй доньці на Харківщині

Вероніка Рой

|

Суд у Харкові задовольнив клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів до підозрюваної у вбивстві дитини в Подвірках Дергачівського району у квітні 2020 року. Про це 21 жовтня Суспільному повідомив речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко.

 

За його словами, рішення ухвалив Дергачівський райсуд 23 вересня. Судово-психіатрична експертиза визнала підозрювану хворою на хронічне психічне захворювання, «що позбавляло підозрювану можливості усвідомлювати свої дії і керувати ними у період часу, що відноситься до інкримінованого діяння».

«У зв’язку з неосудністю особи, ухвалою суду задоволено клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу з суворим наглядом», — повідомив Чубенко.

Підозрювана залишатиметься у слідчому ізоляторі місяць — до закінчення апеляційного оскарження.

За даними слідства, під час розслідування справи проведено понад 30 експертиз.

«Даних про причетність інших осіб до цього злочину не встановлено», — повідомив Чубенко.

Як повідомляв Львівський портал, наприкінці квітня поліція Харкова затримала на вулиці оголену жінку із ножем. В руках вона також тримала пакет, в якому знаходилася відрізана голова її доньки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *