ОСТАННІ НОВИНИ

5 питань від Зеленського. Опитування профінансує «Слуга народу»

Соломія Головіна

|

«Слуга народу» збирається фінансуватиме ініційоване президентом України Володимиром Зеленським дослідження всеукраїнське опитування, яке буде проведено в день місцевих виборів, 25 жовтня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі партії.

 

Зазначається, що «Слуга Народу» не буде проводити дослідження власними силами, а укладе договір із компанією, що проводить соціологічні опитування.

«Громадяни, які будуть проводити дослідження, перебуватимуть за межами виборчих дільниць. Фактично це загальноприйнятий в світі формат екзит-полу. Опитування в цьому форматі проводитимуть 25 жовтня також і на замовлення інших політичних сил», – інформують у партії.

При цьому запевняють, що під час дослідження не буде використано партійної символіки, не буде жодного заклику голосувати за «Слугу Народу» або ж за окремих кандидатів на виборах.

Також у партії наголошують, що всі витрати, пов’язані з опитуванням, буде відображено в звіті партії, який подається в НАЗК.

Підкреслимо, що мова не йде про гроші платників податків, оскільки у 2020 році партія «Слуга Народу» відмовилася від державного фінансування та передала ці кошти на боротьбу з COVID-19.

Раніше Володимир Зеленський анонсував проведення всенародного опитування в день місцевих виборів. Українцям запропонують дати відповідь на п’ять запитань, детальніше про них читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *