ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський розповів, за яких умов в Україні знову можуть ввести жорсткий карантин

Соломія Головіна

|

Президент Володимир Зеленський наголосив, що для медичної системи України стане критичним, коли добова кількість заражень коронавірусом становитиме від 9,5 тисяч. Тоді, за його словами, доведеться впроваджувати жорсткий карантин. Про це повідомляє пресслужба глави держави.

 

Він зазначив, що  держава не може щотижня збільшувати кількість ліжок і переводити медзаклади лише на лікування хворих з COVID-19.

«Критичною для медичної системи України ситуація стане, коли буде від 9,5 тисяч щоденних заражень коронавірусом. Якщо матимемо більше 9,5 тисяч інфікованих щодоби, ми будемо змушені запроваджувати жорсткий карантин. Але тоді зупиниться економіка нашої країни й буде дуже складно всім», – наголосив глава держави.

Як відомо,  дію адаптивного карантину в Україні продовжили до 31 грудня.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Додамо, що в Україні 16 жовтня було виявлено рекордну кількість хворих – 6 410 нових випадків, що є новим антирекордом.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *