ОСТАННІ НОВИНИ

Книгу про Стуса розкупили за годину після вироку суду щодо її заборони

Соломія Головіна

|

Книгу «Справа Василя Стуса» розкупили протягом години опісля рішення суду про заборону її розповсюдження. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст, історик, укладач книги Вахтанг Кіпіані.

 

«За годину книгу «Справа Василя Стуса» розкупили знов. Всі склади порожні – прювєт куму Путіна. Але новий наклад знову буде! Тому раджу робити замовлення або на сайті видавництва Vivat або пишіть мені в месенджер. Ці замовлення будуть відправлені в першу чергу», – зазначив він.

При цьому Вахтанг Кіпіані додав, що вони готують апеляцію на рішення суду.

«Ми прийняли рішення додрукувати новий наклад, поки рішення суду не вступило в силу і ми маємо на це право… Новий наклад орієнтовно чекаємо 2 листопада. Додатковий наклад: 3 500 примірників. Наразі вже було розповсюджено 19 900 книжок», – зазначила у Facebook директор із маркетингу видавництва «Vivat» Катерина Аврамчук.

Як відомо, Дарницький районний суд Києва 19 жовтня зобов’язав автора книги «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані та видавництво «Віват» видалити з твору інформацію про голову політради партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука та заборонити розповсюдження друкованого тиражу до усунення порушення немайнових прав Медведчука.

Нагадаємо, у серпні минулого року Віктор Медведчук подав позов до суду щодо заборони розповсюдження цієї книги. Детальніше про те, чому Медведчук хоче заборонити книгу про Василя Стуса, читайте за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *