ОСТАННІ НОВИНИ

19 жовтня на Львівщині почне діяти нове епідзонування

Вероніка Рой

|

З понеділка, 19 жовтня, в Україні починає діяти нове епідемічне зонування. Частина районів Львівщини, зокрема і Львів, потрапила у «помаранчеву зону». Також частина області опинилася у «жовтій зоні». Відповідне рішення було прийнято 15 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

У «помаранчевій зоні» будуть: міста Львів та Дрогобич, Пустомитівський, Сокальський та Яворівський райони Львівської області;

До «жовтої зони» потрапили: міста Борислав, Моршин, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград, Бродівський, Буський, Городоцький, Дрогобицький, Жовківський, Золочівський, Кам’янка-Бузький, Миколаївський, Мостиський, Перемишлянський, Радехівський, Самбірський та Стрийський райони Львівської області;

До «червоної зони» не потрапив жоден район Львівщини.

Зазначимо, у «зеленій зоні» дозволені масові заходи загалом не більше 50 людей за умови дотримання соціальної дистанції у 1,5 метра та маскового режиму, у «жовтій» – не більше 30 людей, у «помаранчевій» — не більше 20. Проведення спортивних заходів дозволяється без глядачів, окрім міжнародних змагань, де їх проведення з глядачами можливе за окремим погодженням МОЗ.

У всіх областях, незалежно від рівня епідемічної небезпеки, ресторани та кафе можуть працювати лише з 7:00 до 22:00. Проте вони можуть працювати на винос і доставку.

Натисніть на зображення для його збільшення

Як відомо, 13 жовтня Кабінет Міністрів продовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня через збільшення кількості хворих.

Раніше міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив про погіршення в Україні ситуації з коронавірусом. Він закликав дотримуватися протиепідемічних заходів безпеки, адже недотримання їх призведе до того, що ситуація з поширенням коронавірусу може швидко вийти з-під контролю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *