ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян підштовхують обирати мера з-поміж двох корупцій, – Ігор Васюник

Наталя Дуляба

|

Кандидат у мери Львова Ігор Васюник вважає, що замовні політичні рейтинги звужують вибір львів’ян та штовхають їх робити вибір між двома епохами корупції. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на Facebook.

«Сьогодні замовні рейтинги штовхають вас до вибору між однією епохою корупції, яка роками є у Львові, і другою – епохою корупції, яка вже показала себе в межах всієї країни. До жодної з них я не маю стосунку! 50 років я живу і гордий тим, що де б я не працював – в бізнесі, в державних компаніях, в політиці – не взяв ні гривні державних грошей. Моя позиція принципова: я завжди був і є проти корупції, навіть якщо іноді доводиться давати жорсткий відпір владі, хабарникам і нескінченному дерибану!», – відзначив Ігор Васюник.

Водночас Ігор Васюник наголосив, що має намір стати першим міським головою Львова, який не братиме «долю» і буде незалежним від партій та олігархів.

Нагадаємо, нещодавно кандидат у мери Львова Ігор Васюник вийшов із фінальним гаслом своєї передвиборчої кампанії: «ПЕРШИЙ, ХТО НЕ БУДЕ БРАТИ «ДОЛЮ!». Він йде на вибори як самовисуванець.

Ігор Васюник увійшов у ТОП-5 нардепів-реформаторів VIII скликання Верховної Ради України. За весь час своєї політичної діяльності він не був причетний до жодного корупційного скандалу.

Додамо, що Ігор Васюник балотується у мери з програмою «Львів – ПЕРШИЙ! 2030» – ґрунтовною стратегією розвитку міста до 2030 року, де напрацьована сотня проєктів для всіх районів Львова. Детальніше можна прочитати за цим посиланням.

Також Ігоря Васюника підтримав віцепрезидент з розвитку міжнародного бізнесу в компанії Caterpillar Олег Турик і заявив про готовність заходити до Львова з інвестиціями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *