ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть чемпіонат України з шахів

Ольга Денисяка

|

Впродовж восьми днів, 24−31 жовтня, Львів прийматиме чемпіонат України з шахів серед клубних команд. Участь візьмуть близько 20 клубних команд. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Змагатимуться команди у двох дисциплінах −класиці (90 хв +30 сек.) та блискавичних шахах (3 хв + 2 сек.). Призовий фонд змагання складає 50 тисяч гривень.

Фаворитом Чемпіонату наразі є команда «Львівський шаховий клуб», яку очолює тренер збірної України, міжнародний гросмейстер Олександр Сулипа. До її складу входять відомі шахісти зі Львова та інших міст.

 

Також участь візьмуть три команди, учасники якої − члени молодіжних збірних України з шахів. Решта команд − представники провідних українських шахових клубів та спортивних шкіл. Чемпіонат України з шахів збере понад 120 учасників з різних куточків країни.

Урочиста церемонія нагородження з бліцу відбудеться 30 жовтня о 20:00 год. з класики −31 жовтня о 16:00 год. Найкращі спортсмени отримають грошові премії від генерального спонсора змагань − Банку «Львів».

Адреса: готельно-ресторанний комплекс «Медова печера», вул. Медової печери, 65.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *