ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові група зловмисників з ножем напали на перехожого

Вероніка Рой

|

У неділю, 11 жовтня у Львові на вулиці Б. Хмельницького група зловмисників напали на перехожого з ножем та пограбували його. Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації поліції у Львівській області.

 

Близько 22.40 на вулиці Богдана Хмельницького у Львові невідомі особи поранили ножем перехожого – 54-річного мешканця одного з сіл Жовківського району – та заволоділи його мобільними телефоном.

Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетні двоє мешканців міста Буськ віком 25 та 27 років, 33-річний мешканень Сокальського району та 19-річна мешканка Хмельниччини.

За фактом слідчі Шевченківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці затримали нападників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере їм запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *