ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують зниклих батька та його 5-річного сина

Вероніка Рой

|

У Львові поліцейські оголосили в розшук зниклих батька та його 5-річного сина. Чоловік з дитиною три дні тому вийшли на прогулянку та зникли. Цю інформацію Львівському порталу підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

 

44-річний Андрій Крум та його 5-річний Максим Крук 6 жовтня вийшли з дому 6 жовтня та досі не повернулись. Зниклі проживають у Львові на вул. Вернадського.

«До поліції 8 жовтня надійшло повідомлення про те, що невідоме місце перебування батька та його 5-річного сина. Зараз праоохоронці вживають усіх заходів для встановлення їх місцязнаходження», — зазначила Світлана Добровольська.

Батько був одягнутий у светр грубої в’язки, чорні вельветові штани, чорну кепку. Прикмети: ріст 182 см, худорлявої тілобудови, волосся темно-русого кольору, коротко стрижене, лице худе, виступають вилиці.

Прикмети дитини: на вигляд 5 років, ріст — 112 см, волосся світле, очі карі, над верхньою губою з лівої сторони родимка. Одягнутий: балонова курточка з капюшоном темно-синього кольору, джинси темно-сині з потертостями над колінами, чорні туфлі без шнурків.

Усіх,  кому відоме місце перебуваня чоловіка і дитини,  просять повідомити за тел.: в 102 або 098 4725815.

ОНОВЛЕНО: 9 жовтня правоохоронці розшукали зниклих львів’янина і його 5-річного сина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *