ОСТАННІ НОВИНИ

Частину вулиці Пилипа Орлика відкрили для проїзду

Наталя Дуляба

|

У Львові завершили перший етап реконструкції вул. Пилипа Орлика. Відтак відрізок від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові вже відкрили для проїзду транспорту. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

Так, ділянка від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові вже є проїзною. Щоправда, наразі тут ще не нанесли дорожню розмітку.

«Вул. Пилипа Орлика на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові вже відкрито для проїзду транспорту. Завершено повністю всю дорожню частину і праву частину хідника. На лівій частині хідника роботи ще триватимуть. За сприятливих погодних умов їх підрядник має завершити до 20 жовтня», – розповіла очільниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Нагадаємо, ремонт вул. Пилипа Орлика стартував 23 липня. Всі роботи виконує компанія «Онур», вони бюджету Львова обійдуться у 74,9 млн грн.

В межах реконструкції на вул. Пилипа Орлика розширять проїзну частину, влаштують нове покриття з однією смугою для руху в кожному напрямку, велосмуги та велопереїзди, а також тротуари й зупинку громадського транспорту. Після ремонту вздовж вулиці з’являться паркомісця, біля лікарні облаштують підпірну стінку.

Крім цього, «Онур» проведе реконструкцію водопровідних та каналізаційних мереж, вуличного освітлення та мереж електропостачання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *